Kod: ELITE. 15% rabatu na zamówienia powyżej 14 dni ❤️

Kuchnia Polska

Dieta Kuchnia Polska zabiera Cię w podróż po najsmaczniejszych zakątkach tradycyjnej polskiej kuchni, łącząc w sobie bogactwo smaków, które znamy z domowego stołu. To hołd dla naszego kulinarne dziedzictwa – od aromatycznych zup i gęstych gulaszy, po delikatne pierogi i satysfakcjonujące dania mięsne, przygotowywane według sprawdzonych receptur. Wszystkie posiłki są starannie skomponowane, aby dostarczyć Ci komfortu i przyjemności z jedzenia, niezależnie od Twoich celów żywieniowych. Kuchnia Polska to doskonały wybór dla tych, którzy cenią sobie wysoką jakość, naturalność składników i niepowtarzalny smak, który zaspokoi nawet najbardziej wyrafinowane gusta.

Kuchnia Polska

Dieta Kuchnia Polska zabiera Cię w podróż po najsmaczniejszych zakątkach tradycyjnej polskiej kuchni, łącząc w sobie bogactwo smaków, które znamy z domowego stołu. To hołd dla naszego kulinarne dziedzictwa – od aromatycznych zup i gęstych gulaszy, po delikatne pierogi i satysfakcjonujące dania mięsne, przygotowywane według sprawdzonych receptur. Wszystkie posiłki są starannie skomponowane, aby dostarczyć Ci komfortu i przyjemności z jedzenia, niezależnie od Twoich celów żywieniowych. Kuchnia Polska to doskonały wybór dla tych, którzy cenią sobie wysoką jakość, naturalność składników i niepowtarzalny smak, który zaspokoi nawet najbardziej wyrafinowane gusta.

Wybierz ilość posiłków oraz kaloryczność aby zobaczyć cenę.

Węglowodany
50%
Białko
18%
Tłuszcze
30%

Kuchnia Polska

Aktualny jadłospis

4 posiłki dziennie

Śniadanie: Kiełbasa z cebulą pieczywem i warzywami
II Danie: Karkówka pieczona z cebulką ,kopytkami oraz duszona kapusta i sos chrzanowy
Podwieczorek: Sernik
Kolacja: Rosół z domowym makaronem
Śniadanie: Kanapka z pieczonym indykiem, warzywami i bazyliową grzanką
II Danie: Pulpeciki drobiowe w sosie z makaronem i surówką
Podwieczorek: Letni deser twarogowy z owocami
Kolacja: Fasolka po bretońsku z chorizo
Śniadanie: Kolorowy twarożek i razowym pieczywem
II Danie: Wytrawna polędwiczka w sosie borówkowo porzeczkowym z ryżem i warzywami pieczonymi
Podwieczorek: Racuchy ze śliwkami
Kolacja: Zupa koperkowa
Śniadanie: Omleciki z boczkiem i pieczarkami
II Danie: Faszerowana wytrawna pierś z kurczaka w sosie caffe de Paris z batatami i colesławem
Podwieczorek: Dyniowe muffinki muśnięte sosem kokosowym
Kolacja: Sałatka z grillowanymi warzywami i łososiem
Śniadanie: Zapiekanka jajeczna z wędzonym łososiem i fasolką szparagową
II Danie: Pierś z kurczaka z ryżem i surówką
Podwieczorek: Kolorowy torcik biszkoptowy z owocami
Kolacja: Zupa krem z ziemniaków i białych szparagów z pestkami dyni
Śniadanie: pasztet z karkówki z pieczywem i ogórkiem
II Danie: Pierogi z mięsem z surówką z pomidora
Podwieczorek: Jabłka w cieście naleśnikowym
Kolacja: Pieczarka faszerowana warzywami

5 posiłków dziennie

Śniadanie: Kiełbasa z cebulą pieczywem i warzywami
I danie: FRITTATA Z PĘCZAKU, GROSZKU I SALAMI
II Danie: Karkówka pieczona z cebulką ,kopytkami oraz duszona kapusta i sos chrzanowy
Podwieczorek: Sernik
Kolacja: Sałatka na mixe sałat z serem żółtym i vinegary
Śniadanie: Kanapka z pieczonym indykiem, warzywami i bazyliową grzanką
I danie: Nowe oblicze ogórkowej ze skrzydełkiem z kurczaka
II Danie: Pulpeciki drobiowe w sosie z makaronem i surówką
Podwieczorek: Letni deser twarogowy z owocami
Kolacja: Fasolka po bretońsku z chorizo
Śniadanie: Kolorowy twarożek i razowym pieczywem
I danie: Zupa koperkowa
II Danie: Wytrawna polędwiczka w sosie borówkowo porzeczkowym z ryżem i warzywami pieczonymi
Podwieczorek: Racuchy ze śliwkami
Kolacja: Kalafior z bułką tartą
Śniadanie: Omleciki z boczkiem i pieczarkami
I danie: Klasyczna szczawiowa z jajkiem na twardo
II Danie: Faszerowana wytrawna pierś z kurczaka w sosie caffe de Paris z batatami i colesławem
Podwieczorek: Dyniowe muffinki muśnięte sosem kokosowym
Kolacja: Sałatka z grillowanymi warzywami i łososiem
Śniadanie: Zapiekanka jajeczna z wędzonym łososiem i fasolką szparagową
I danie: Zupa krem z ziemniaków i białych szparagów z pestkami dyni
II Danie: Pierś z kurczaka z ryżem i surówką
Podwieczorek: Kolorowy torcik biszkoptowy z owocami
Kolacja: Parowane ziemniaki z gzikiem i salsą
Śniadanie: pasztet z karkówki z pieczywem i ogórkiem
I danie: Zupa brokułowa z pastą curry
II Danie: Pierogi z mięsem z surówką z pomidora
Podwieczorek: Jabłka w cieście naleśnikowym
Kolacja: Pieczarka faszerowana warzywami