Kod: POLSKA. 28% rabatu na dietę Kuchnia Polska na zamówienie powyżej 5 dni.

Lunch Vege Box

Dieta “Lunch Vege Box” to wegetariańska wersja naszego popularnego “Lunch Box”. Przeznaczona dla tych, którzy wybierają świadome i roślinne odżywianie, a zarazem poszukują wygodnego rozwiązania na posiłki do pracy. Zaprojektowana, by dostarczyć pełnowartościowego pożywienia w kaloryczności 800 oraz 1000 kcal, dieta ta jest idealna dla osób, które chcą uniknąć codziennego gotowania, ale jednocześnie pragną odżywiać się zdrowo i zgodnie z zasadami wegetariańskimi. “Lunch Vege Box” to różnorodność smaków i tekstur, bogactwo warzyw, strączków, pełnoziarnistych zbóż i zdrowych tłuszczów, zapewniających energię bez obciążania organizmu nadmiarem kalorii.

Lunch Vege Box

Dieta “Lunch Vege Box” to wegetariańska wersja naszego popularnego “Lunch Box”. Przeznaczona dla tych, którzy wybierają świadome i roślinne odżywianie, a zarazem poszukują wygodnego rozwiązania na posiłki do pracy. Zaprojektowana, by dostarczyć pełnowartościowego pożywienia w kaloryczności 800 oraz 1000 kcal, dieta ta jest idealna dla osób, które chcą uniknąć codziennego gotowania, ale jednocześnie pragną odżywiać się zdrowo i zgodnie z zasadami wegetariańskimi. “Lunch Vege Box” to różnorodność smaków i tekstur, bogactwo warzyw, strączków, pełnoziarnistych zbóż i zdrowych tłuszczów, zapewniających energię bez obciążania organizmu nadmiarem kalorii.

Wybierz ilość posiłków oraz kaloryczność aby zobaczyć cenę.

Węglowodany
55%
Białko
25%
Tłuszcze
20%

Lunch Vege Box

Aktualny jadłospis

3 posiłki dziennie

I danie: Zupa paprykowa z plastrem burraty
II danie: Kotlety z brokuła z risotto z zielonym groszkiem i marchewką
Podwieczorek: Koktajl z melona, limonki i jogurtu
I danie: Nowe oblicze ogórkowej
II danie: Pulpeciki z cukinią i serem w sosie curry z makaronem i surówką z marchwi
Podwieczorek: Naleśnik słodki ferrero
I danie: Zupa koperkowa
II danie: Klopsiki z kalafiora i ciecierzycy w sosie pomidorowo-bazyliowym i razowym makaronem.
Podwieczorek: Racuchy ze śliwkami
I danie: Bulion warzywny z makaronem
II danie: Placuszki z łososia w sosie cafe de Paris z batatem i surówką colesław
Podwieczorek: Dyniowe muffinki muśnięte sosem kokosowym
I danie: Zupa krem z ziemniaków i białych szparagów z pestkami dyni
II danie: Pulpety z kaszy jaglanej z ryżem i surówką z białej rzodkwi
Podwieczorek: Kolorowy torcik biszkoptowy z owocami
I danie: Zupa brokułowa z pastą curry
II danie: Kotlet w sezamie z sosem Barbecue, purre z ziemniaka, ogórek z jogurtem i koperkiem
Podwieczorek: Pudding z nasion chia z orzechową kruszonką