15% RABATU Z KODEM: WIOSNA

Elite Food Box

Strong Box

Dla sportowców mających zwiększone zapotrzebowanie na wydatek energetyczny związany z codziennymi treningami.

Węglowodany
50%
Białko
30%
Tłuszcze
20%
  • 4000 kcal (6 posiłków dziennie) 70 zł

Strong Box

Przykładowy jadłospis

6 posiłków dziennie: śniadanie, II śniadanie, obiad, zupa, podwieczorek, kolacja

Śniadanie: Odżywcza sałatka z awokado, świeżymi truskawkami, szpinakiem i płatkami migdałów z malinowym balsamico

II śniadanie: Proteinowy koktajl bananowo-cynamonowy

Obiad: Polędwiczki drobiowe z brokułami w lekkim sosie czosnkowym podane z ryżem curry

Zupa: Brukselkowa z tartymi warzywami i zielonym groszkiem i grilowanym boczkiem

Podwieczorek: Sałatka owocowa na maskarpone z orzechami nerkowca

Kolacja: Ratatouille z warzyw z ciecierzycą, tofu i świeżą bazylia, serwowany z paluszkami z kurczaka

Śniadanie: Kanapka z grilowanym kurczakiem pastą z awokado

II śniadanie: Zapiekanka z mozzarellą, tuńczykiem, makaronem kukurydzianym i warzywami

Obiad: Golonka z indyka z zapiekanymi ziemniakami w ziołach i surówką w stylu colesław

Zupa: orzechowa zupa krem z czarnuszką

Podwieczorek: Jabłuszka serwowane z masłem orzechowym z nerkowców

Kolacja: Kotlety jajeczne z serem i świeżymi ziołami podane na rukoli z kaszą jaglaną oraz ogórkiem konserwowym

Śniadanie: Domowe placuszki roti z pieczonym schabem i pastą z buraków

II śniadanie: Koktajl białkowy o smaku kokosowym z przekąska orzechową

Obiad: Karkówka w sosie myśliwskim z buraczkami na ciepło kasza gryczana z groszkiem

Zupa: Zupa z serowym tortellinii i koperkiem

Podwieczorek: Dietetyczne jaglane Kinder Country z mleczkiem kokosowym i  laską wanilii

Kolacja: Sałatka grecka z grzankami graham,  kurczakiem, parmezanem oraz lekkim dipem czosnkowym

Śniadanie: Przekładniec z bakłażana z kurczakiem i mozzarellą 

II śniadanie: Placuszki marchewkowe z musem orzechowym

Obiad: Pieczone Empanadas z mięsem mielonym  podane z surówką z kapusty pekińskiej, marchwi i kukurydzy

Zupa: Zupa krem ze świeżych pomidorów i marchwi podana z ryżem jaśminowym i świeżą bazylią pestkami dyni i fetą

Podwieczorek: Tropikalny koktajl z papai i mandarynek na mleczku kokosowym

Kolacja: Tosty żytnie z indykiem i dipem z awokado a’la burger

Śniadanie: Serek wiejski z warzywami

II śniadanie: Makaron z kurczakiem, orzechami pini, oliwkami i pesto bazyliowym

Obiad: Łosoś w domowym sosie BBQ serwowany z opiekanymi młodymi ziemniaczkami, szparagami na parze i  sezamem

Zupa: Wyjątkowy rosół z pieczonej gęsi i makaronem jajecznym Spaetzle Paysan z zieloną natką

Podwieczorek: Pełnoziarnista tarta z lekkim domowym  budyniem sojowym z laską wanilii słodzona agawą, serwowana z świeżymi truskawkami  

Kolacja: Sałatka z pieczonym burakiem, kozim serem, słonecznikiem i jajkiem, serwowana z pałeczkami zbożowymi i sosem miodowo – musztardowym

Śniadanie: Owsianka z malinami i kokosem 

II śniadanie: Pasta z tuńczyka z słupkami warzyw dipem tzatzyki

Obiad: Rolada tęczowa ze szpinakiem i papryką na musie z kalafiora oraz surówka z czerwonej kapusty z granatem i rodzynkami

Zupa: Węgierska zupa z warzywami i wołowiną

Podwieczorek: Wiosenny parfait z jogurtowym kremem mango i musem malinowym

Kolacja: Pietruszkowe naleśniki z  pastą z suszonych pomidorów i czerwonej soczewicy oraz mozzarellą podane na rukoli